• MINDEN NÁLUNK VÉGZETT MUNKA UTÁN KÉRÉSRE KIFERTŐTLENÍTJÜK AZ AUTÓT!

Autóklíma tisztítás ózongenerátorral


Termék ára: 5 000 Ft
Beszerelve: 0 Ft
Hívj nyugodtan, segítünk!
06-20-342-5763

Autóklíma tisztítás

Autóklíma tisztítás ózongenerátorral

Mi az ózon?

Az ózon(O3) más néven "aktivizált oxigén" három oxigén atomot tartalmaz, a levegőben amit belélegzünk ezzel ellentétben kettő oxigén atom van.


A második legerősebb sterilizáló hatása van a világon az ózonnak, ezért nem véletlen, hogy széles körben használják vírusok és baktériumok valamint kellemetlen szagok végleges megszüntetésére! 

 A természetben is megtalálható az ózon. Talán mindenkinek ismerős az ózon illata nyári vihar után.

 

Ugyanis a villámlásokkor az elektromos kisülés mellékterméke igen az az ózon. Az emberek többet hallottak a másik felbukkanási helyéről, az ózonrétegről, amit a Nap állít elő az ultra-ibolya sugaraival és ezáltal egyben 
meg is véd ezektől a sugaraktól.

Működését tekintve tiszavirág életű, de hatása annál erősebb. Az ózonnal való érintkezésre a vírusok, baktériumok maximálisan kihalnak a kezelt helyen az oxidációs folyamatnak köszönhetően.

A harmadik oxigén atom felszabadul aminek az eredménye:

  • tiszta oxigén, 
  •  halott baktérium, vírus
  • és szagtalan tér.

Az ózon lebomlik és  újra oxigén lesz belőle a folyamat eredményeként.

Autóklíma tisztítás

A gépjármű utasterében elhelyezzük a nagy teljesítményű ózongenerátorunkat oly módon, hogy az ablakok fel vannak húzva, a levegő belső keringetésre van állítva, a ventilátor alacsony fokozaton működik és az autóklíma be van kapcsolva.  Az autóklíma tisztítás kb. 15 percet vesz igénybe a nagy teljesítményű ózongenerátorral visszamaradó káros anyag kibocsájtás nélkül.

Az autóklíma tisztítása során nem csak a klíma elpárologtatója lesz baktérium és vírus mentes hanem az egész utastér kitisztul és teljesen szagtalan lesz.  

15 perces kezelés elegendő a vírusok és a baktériumok kiirtásához, de a teljes szagtalanításhoz legalább harminc perc szükséges, hogy elvegye az autókárpitba ivódott kellemetlen, agresszív szagokat, gondolok itt a cigarettára vagy penészre stb..

Az autóklíma ózongenerátoros tisztítása nem igényli semmilyen megbontását az autónak, elég az ózongenerátort az utastérben elhelyezni és beüzemelni az adott intervallumra. Itt megjegyezném, hogy tisztítás előtt a pollenszűrő cseréje minden esetben javallott.

További előnye az ózongenerátoros tisztításnak, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel szemben előfordulhat.
A fertőtlenítés teljesen vegyszer felhasználása nélkül, környezetbarát módon történik, így különböző vegyszerekre érzékenyek, allergiások, kisgyermekesek, gyengébb immunrendszerrel rendelkezők számára különösen ajánlott.