KIYO D LITE multifunkciós parkolósegéd (2 szenzorral)

Ár:
24.900 Ft
Beszerelve:
34.900 Ft
  • Érdekel? Hívj nyugodtan, segítünk!
  • 06-20-342-5763

KIYO D LITE2
multifunkciós parkolósegéd berendezés


 
A tolatóradarokkal ellentétben - amelyek általában 30-50 cm-en kívül adnak pontos tájékoztatást a tereptárgyak távolságáról – a KIYO D LITE képes a közelebbi (kb. 10 cm-re lévő) tárgyak közeledtét is jelezni, arról nem is beszélve, hogy a felszerelés során nincs szükség a lökhárítón több nagy méretű furat készítésére, hiszen a szenzorok egy speciális rendszámkeretben helyezkednek el. 

A készülék a nyílt 904 Nm-es hullámhosszon dolgozik, így jelzést ad a szintén 904 Nm-en működő rendőrségi lézeres sebességmérő berendezések jelének észlelésekor is, így a KIYO D LITE multifunkciós parkolósegéd, lézerdetektorként is funkcionál!
 


Az új mérőeszköz rajzával és "READY" feliratú plecsnivel ellátott készülékeink már képesek érzékelni a legújabb magyar mérőeszközt, amelyet KKEP - Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont, vagy ARH CAM-S1 néven ismerhetünk. 


Kiyo D rendszámtábla


 
Abban az esetben, ha nem a szettben található speciális rendszámtábla keretet szeretné használni, a beépítés továbbra is nagyon egyszerű, hála az extra kis méretű, konzolos szenzoroknak!

Kiyo D szenzor mérete

KIYO D LITE multifunkciós parkolósegéd tulajdonságai:

parkolósegéd funkció (10 cm belüli akadályok)

lézerdetektor funkció (legújabb SCS103 is)

2 db extra kis méretű szenzor

1 db speciális rendszámtábla tartó keret

diszkrét beépíthetőség (rendszámkeretbe épített szenzorok)

(E7) típusjóváhagyási jelölés
NKH (Nemzeti Közlekedési Hatóság) által jóváhagyott minősítés, így hivatalosan be lehet szerelni a gépjárműbe és használni mint parkolósegéd Európa bármely országában

Ingyenes típusjóváhagyási plasztik kártya és jelölés a terméken, hogy senkit se érhessen kellemetlen meglepetés


 
Ajánlat beszerelésre:


HÁTSÓ PARKOLÁST SEGÍTŐ RENDSZER

Kiyo D használati - Hátsó 
Ajánlott termék: KIYO D LITE2 
 
 

TELJES PARKOLÁST SEGÍTŐ RENDSZER (kiegészítő szenzorokkal)


 
 
Kiyo D használati - Teljes 
Ajánlott termék: KIYO D LITE4
 


TELJES PARKOLÁST SEGÍTŐ RENDSZER (dupla rendszámtábla tartó kerettel)


 
 
Kiyo D használati - Hátsó Dupla 
Ajánlott termék: 2x KIYO D LITE2
 
Minden KIYO D LITE szett 1 db rendszámtábla tartó keretet tartalmaz. Amennyiben elöl és hátul is keretbe szeretné tenni a szenzorokat, 2 db KIYO D LITE szettet kell vásárolnia. 
 
 


A KIYO D LITE parkolósegéd-berendezés rendszámtáblatartó keretét és szenzorjait mindig tartsuk tisztán! Esős, havas, saras időben takarítsuk le ezeket, hasonlóan mint járművünk fényszóróit. Ellenkező esetben a készülék hatásfoka jelentősen csökkenhet! Előfordulhatnak olyan szituációk, amikor bizonyos külső körülmények miatt későn vagy egyáltalán nem jelez a készülék. Ez a fizika törvényszerűségei miatt fordulhat elő (erős napsugárzás, fénytörés, esős idő, hó, elkoszolódott szenzorok stb.), nem a készülék hibás működése az oka. A termék rendelkezik (E7) jelöléssel. A KIYO D LITE parkolósegéd berendezés egy olyan segédberendezésnek lett tervezve, amely segíti a biztonságos parkolást, de semmilyen helyzetben sem helyettesítheti a körültekintő gépjárművezetői magatartást. Mivel a KIYO D LITE parkolósegédberendezés a nyílt, 904 nm-es hullámhosszon dolgozik, így esetlegesen érzékelheti a szintén 904nm-en működő rendőrségi lézeres sebességmérő berendezéseket, ezért a gyártó és a forgalmazó felhívja a vásárló figyelmét, hogy a készüléket kizárólag olyan országokban használja, ahol egy ilyen eszköz használata jogszabályba nem ütközik, illetve 15 km/h sebesség felett kapcsolja ki a készüléket. A gyártó és a forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, illetve a szakszerűtlen beszerelésből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért, illetve az olyan balesetekért, amely a vezető gondatlanságából ered.

  • autóvédelem
  • A kor nem akadály - Autóvillamosság
  • Rejtett laser blokkoló: Látja? Nem látja ? Na látja!
  • Világosodjon meg! Xenon égővel

Műhelytitkok

Címkefelhő

Szöveges modul