Kiyo ülésbe építhető ülésfűtő és üléshűtő rendszer

Ár:
67.490 Ft
  • Érdekel? Hívj nyugodtan, segítünk!
  • 06-20-342-5763

Kiyo ülésbe építhető ülésfűtő és üléshűtő rendszer

1 üléses kivitelben 2 fokozatú fűtés és hűtés

 

 

 

fűtési fokozatok   2(35°C - 45°C) 
hűtési fokozatok   2(0.46 m/s - 0.96 m/s) 
fűtőlapok száma    2 db 
hűtőventillátorok száma  5 
ülések száma   1 
működési feszültség   12-15V 
áramigény  7 A

 

Kiyo ülésbe építhető ülésfűtő és üléshűtő rendszer 1 üléses kivitelben 2 fűtőlapos, ülésbe építhető ülésfűtő, valamint 5 hűtőventilátoros üléshűtő rendszer, mellyel kényelmesebbé válhat a vezetés, mind télen, mind nyáron!

A termék 4 fokozatos LED-es kapcsolóval rendelkezik, mely diszkréten beépíthető, akár a gyári kapcsolóhelyekre is! 

 

2 különböző fűtési és 2 hűtési üzemmódban használható.

 

Amikor az ülésfűtés hőmérséklete eléri a beállított értéket, egy "hőmérséklet ellenőrző" ellenállás lecsökkenti a fűtőszálakhoz jutó feszültséget, amely következtében csökken a fűtőlapok teljesítménye.

Így igen pontosan 2°C –os pontossággal tartani tudja a beállított hőmérsékletet a termék. 


A hűtést a beépíthető ventilátor végzik. Minél gyorsabban forog a ventilátor, annál nagyobb a hűtőteljesítmény.

2 állása van a hűtésnek, melyet a kapcsoló, a ventilátorokba jutó feszültség változtatásán keresztül éri el.

 


Az aktuálisan bekapcsolt üzemmódot a kapcsolón LED-ek jelzik. A kapcsoló beszerelhető a középkonzolba, a gyári üres kapcsoló helyekre, a váltókar környékére, de akár az ülés melletti B oszlop műanyag borításába is. A fűtőlapok extra lapos kivitelűek, és rendkívül rugalmasak, így teljesen észrevétlenek maradnak az ülésben.


Hátsó üléseknél is használható a termék!

 

 

Az ülésfűtés az egyik legjobb dolog, amit autóba kitaláltak. Akinek egyszer volt, az többé nem vesz olyan autót, amiben nincs, vagy, ha igen, akkor azonnal beszerelteti. Beül, beindítja az autót és egy percen belül elönti az embert a kellemes meleg érzés. Ugye tudja miről beszélek? Ha nem, itt az ideje, hogy Ön is részese legyen ennek az élménynek. A gyári ár töredékéért! Reggel a téli hidegben nem kell megvárni amíg, bemelegszik a motor és valami kis langyos levegő jön a szellőző csatornából, ami némi melegséget ad át a testünknek,(arról nem is beszélve mire ezt érezzük pont megérkeztünk a munkahelyünkre) az ülésfűtésnek köszönhetően azonnal melegen érezzük magunkat  még a télikabáton keresztül is!

 

 

 

Hogyan szerelhető be ez a hasznos kiegészítő?

 

Beszereléskor az autó gyári, vagy kiegészítő üléshuzatát le kell szerelni, majd az ülésre felragasztani a fűtőlapokat. A termék vezérlőelektronikája elhelyezhető akár az ülés alá, akár a műszerfal alatti üres részben. Bekötéskor csupán áramot kell adni a terméknek, amelyet akár a szivargyújtó vezetékeinél is megtehetünk. A bekötés után a gyári, vagy kiegészítő üléshuzatot vissza kell szerelni az ülésre. Hátsó üléseknél is használható a termék! Beszerelő műhelyünkben a fent említett munkafolyamatot munkatársaink szakszerűen és pontosan végzik el. A beépítés után hibátlan esztétikai és kifogástalan mechanikai tulajdonságait megtartja az ülés!

 
 

Az ülésfűtés szinte bármilyen gépkocsitípusba beszerelhető néhány kivételtől eltekintve. Nem szerelhető be olyan gépkocsikba amelyeknél az ülés szövet kárpitja és a szivacs betét nem választható el egymástól mert az össze van ragasztva. Ilyen típusok pl. Citroen C3, Xsara Picasso, C4 Picasso, C4, Citroen Berlingo, Peugeot 307, Peugeot 407, Toyota Yaris, Honda Jazz, Ford Kuga,Nissan Micra 2013 stb.

  • autóvédelem
  • A kor nem akadály - Autóvillamosság
  • Rejtett laser blokkoló: Látja? Nem látja ? Na látja!
  • Világosodjon meg! Xenon égővel

Műhelytitkok

Címkefelhő

Szöveges modul