Rhino ülésfűtés CF-ARM 2 ülésbe

Ár:
42.900 Ft
Beszerelve:
69.500 Ft
  • Érdekel? Hívj nyugodtan, segítünk!
  • 06-20-342-5763

Rhino ülésfűtés CF-ARM 2 ülésbe

A termék 3 fokozatú LED-es kapcsolóval rendelkezik, amely diszkréten beépíthető, akár a gyári kapcsolóhelyekre is!

 A bimetál elvű hőmérséklet szabályozással ellentétben ennél a terméknél egy elektronika biztosítja az állandó hőmérsékletet így nincsen hőmérséklet ingadozás a fűtőlapokban !!!

 A karbon ülésfűtés kapcsolójának három fokozata a következő:

  • HIGH:        magasabb hőmérsékle
  • LOW:        alacsonyabb hőmérséklet
  • OFF:         kikapcsolt állapot (gyújtáslevételnél automatikusan kikapcsol)

 

A kapcsoló beszerelhető a középkonzolba, a gyári üres kapcsolóhelyekre, a váltókar környékére, de akár az ülés melletti

B oszlop műanyag borításába is.

 

A fűtőlapok extra lapos kivitelűek és rendkívül rugalmasak, így teljesen észrevétlenek maradnak az ülésben.

Ezen felül méretre lehet őket vágni.

 

Beszereléskor az autó gyári vagy kiegészítő üléshuzatát le kell szerelni, majd az ülésre felragasztani a fűtőlapokat.

Ezt követően áramellátást kell biztosítani a terméknek, majd a gyári vagy kiegészítő üléshuzatot vissza kell szerelni az ülésre.

 

Az ülésfűtés az egyik legjobb dolog, amit autóba kitaláltak. Akinek egyszer volt, az többé nem vesz olyan autót, amiben nincs, vagy, ha igen, akkor azonnal beszerelteti. Beül, beindítja az autót és egy percen belül elönti az embert a kellemes meleg érzés. Ugye tudja miről beszélek? Ha nem itt az ideje, hogy őn is részese legyen ennek az élménynek. A gyári ár töredékéért! Reggel a téli hidegben nem kell megvárni amíg, bemelegszik a motor és valami kis langyos levegő jön a szellőző csatornából, ami némi melegséget ad át a testünknek,(arról nem is beszélve mire ezt érezzük pont megérkeztünk a munkahelyünkre)az ülésfűtésnek köszönhetően azonnal melegen érezzük magunkat  még a télikabáton keresztül is!

 

 

 

Hogyan szerelhető be ez a hasznos kiegészítő?

 

Beszereléskor az autó gyári, vagy kiegészítő üléshuzatát le kell szerelni, majd az ülésre felragasztani a fűtőlapokat.Mivel a kárpit szerelésének ideje autó típusonként eltérhet ezért a beszerelés díja is változhat. A bőrkárpittal felszerelt autók szerelése 5000 FT plusz költséggel jár.  A termék vezérlőelektronikája elhelyezhető akár az ülés alá, akár a műszerfal alatti üres részben. Bekötéskor csupán áramot kell adni a terméknek, amelyet akár a szivargyújtó vezetékeinél is megtehetünk. A bekötés után a gyári, vagy kiegészítő üléshuzatot vissza kell szerelni az ülésre. Hátsó üléseknél is használható a termék! Beszerelő műhelyünkben a fent említett munkafolyamatot munkatársaink szakszerűen és pontosan végzik el. A beépítés után hibátlan esztétikai és kifogástalan mechanikai tulajdonságait megtartja az ülés!

 

Az ülésfűtés szinte bármilyen gépkocsitípusba beszerelhető néhány kivételtől eltekintve. Nem szerelhető be olyan gépkocsikba amelyeknél az ülés szövet kárpitja és a szivacs betét nem választható el egymástól mert az össze van ragasztva. Ilyen típusok pl. Citroen C3, Xsara Picasso, C4 Picasso, C4, Citroen Berlingo, Peugeot 307, Peugeot 407, Toyota Yaris, Honda Jazz, Ford Kuga,Nissan Micra 2013 stb.

  • autóvédelem
  • A kor nem akadály - Autóvillamosság
  • Rejtett laser blokkoló: Látja? Nem látja ? Na látja!
  • Világosodjon meg! Xenon égővel

Műhelytitkok

Címkefelhő

Szöveges modul