Steel Mate PTS400Q1 Tolatóradar (parkradar) wireless kijelzővel

Ár:
34.900 Ft
Beszerelve:
54.900 Ft
  • Érdekel? Hívj nyugodtan, segítünk!
  • 06-20-342-5763

Steel Mate PTS400Q1 Tolatóradar (parkradar) wireless kijelzővel

 

Termékismertető:

 4 érzékelős tolatóradar esztétikus mátrix kijelzővel. A rendszer vezérlőegységét nem kell vezetékkel összekötni a kijelzővel, mert ezek rádió kapcsolatban állnak egymással. A kijelző csak a hátramenet bekapcsolásakor aktiválódik. Az érzékelők vízmentes csatlakozással vannak ellátva.

 

Tulajdonságok/tartozékok:

A vezeték nélküli átvitelnek köszönhetően a kijelzőt és a központi elektronikát nem kell vezetékkel összekötni, így elkerülhető, hogy végig kelljen kábelezni az autót. Elég a kijelzőt a gyújtásra, a központi elektronikát pedig a tolatólámpára kötni és máris létrejön a két egység között a kapcsolat. 
A szám és mátrix kijelzés mellett a távolságtól függő sűrűségű, szaggatott hangjelzés is hallható,aminek hangereje 2 fokozatban állítható. 
A kijelző inchnapellenzős inch kivitel, így erős napsütésben is jól látható. 
A készlet tartalmaz befúró szerszámot, valamint érzékelő adaptereket amik közbeiktatásával az érzékelők fém lökhárítóba is beszerelhetők. 
Használata személyautó mellett ajánlott kisbuszokhoz, vagy 12 v-os elektromos hálózattal rendelkező kisteherautókhoz, ahol a kijelző kábelezése nem, vagy csak nagyon nehezen megoldható. 
Mérési tartomány: 1.7m től 0.3m ig. 
0.3m alatti távolság esetén folyamatos hangjelzés hallható. 

Működési hőmérséklet tartomány -40 és +85 C° között. 

A szenzorok fényezhetőek amit ha előre megrendel, cégünk az autó színére fényezteti színkód alapján plusz költség ellenében (7ezer ft.).

  • autóvédelem
  • A kor nem akadály - Autóvillamosság
  • Rejtett laser blokkoló: Látja? Nem látja ? Na látja!
  • Világosodjon meg! Xenon égővel

Műhelytitkok

Címkefelhő

Szöveges modul