Univerzális TFT-LCD monitor

Ár:
15.900 Ft
Beszerelve:
20.900 Ft
  • Érdekel? Hívj nyugodtan, segítünk!
  • 06-20-342-5763

Univerzális 4.3"TFT-LCD monitor

 

Az univerzális parkolókamerák és kijelzők olyan parkolást segítő eszközök, amelyek a jármű hátsó részére rögzített kamera által látható képet a műszerfal körül lévő színes kijelzőn vagy multimédiás fejegység kijelzőjén keresztül jelenítik meg.
 
 
 
 
 
Felszerelése roppant egyszerű: a gyári visszapillantó tükörre kell egyszerű módon rögzíteni. Az univerzális kijelző a lehető legjobb minőségben fogadja a képet a vezető számára. A kijelzőn található segédvonal segítségével pedig meg tudja határozni a közeledő tárgy távolságát.  
 
 
 
Az univerzális tolatókamera előnyei:

                                                       

 
 
     
 
 
 
Egyszerűbb és gyorsabb parkolás.
A hátramenetbe kapcsoláskor a tolatókamera képe automatikusan megjelenik.
A GE-9950-es tolatóradarhoz kiegészítésként alkalmazható, a tolatóradar hangjelzései mellett a hátramenetbe kapcsoláskor a tolatókamera képe automatikusan megjelenik.
 
 
 
      
 
 
 
 
 
Csökkenti a koccanások lehetőségét.
Csökkenti a balesetek veszélyét, amelyek a parkolási manőverek közben előfordulhatnak (pl. látószögön kívüli gyalogos).
Biztos lehet abban, hogy teljes mértékben átlátja a jármű mögötti teret.
 
 
 
Ajánlott kiegészítő:
 
 
ABM tolatókamera vezeték nélküli beszerelő egység
 
 
Az ABM vezeték nélküli egység egy olyan eszköz, amely a járműre szerelt kamera jelét az utasfülkében lévő monitorhoz vagy multimédiás fejegységhez juttatja el vezeték nélküli adatkommunikáció segítségével.  
 
Az extra nagy hatótávolságnak (több mint 50 m!) köszönhetően a leghosszabb járművekben is gond nélkül használható. Segítségével a tolatókamera anélkül beépíthető, hogy végig kelljen vezetékelni az egész jármű belsejét, ezzel esetlegesen megbontva a belső borításokat!
 
 
 

Figyelem!
 A gyártó és a forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű kárért vagy bármely egyéb hátrányért. A tolatókamera használatakor előfordulhat olyan eset (pl. üvegfelület, vékony akadály), amikor a tolatókamera kijelzőjén nagyon nehezen látható a kép a gépjárművezető számára. Ne hagyatkozzon kizárólag a tolatókamera kijelzőjére, a tolatást és a parkolást mindig körültekintően és mérsékelt tempóban végezze!
 

  • autóvédelem
  • A kor nem akadály - Autóvillamosság
  • Rejtett laser blokkoló: Látja? Nem látja ? Na látja!
  • Világosodjon meg! Xenon égővel

Műhelytitkok

Címkefelhő

Szöveges modul