• MINDEN NÁLUNK VÉGZETT MUNKA UTÁN KÉRÉSRE KIFERTŐTLENÍTJÜK AZ AUTÓT!

Üdvözlöm az Automplaza honlapján!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel minden nálunk végzett munka után kérésre  kifertőtlenítjük az autót ózongenerátorral !

Cégünk több mint húsz éve áll a vevők szolgálatában jelenleg budapesti telephellyel. Az autó extrák és egyéb kiegészítők beszerelésében nyújtunk kiemelkedő szolgáltatást, mely az egyedi igényekre is kiterjed.Budapesten az M3-as kivezető oldalán a Szerencs utcánál jól megközelíthető helyen található. Munkafelvétel leggyakrabban telefonos egyeztetés vagy személyes felkeresés alapján történik.

Szeretném elkalauzolni a termékek és szolgáltatások rengetegében, amivel foglalkozunk. Igyekeztünk jól áttekinthetően elkészíteni az oldal tartalmát, a legtöbb termékhez mellékeltünk fényképet és részletes leírást, hogy Önök könnyedén eligazodjanak az oldalon. Önnek csak ki kell választania az igényének és pénztárcájának megfelelő terméket, szolgáltatást mi pedig megvalósítjuk elképzeléseit. Amilyen szolgáltatások közül választhat:

Autóklíma

- Beszerelés, töltés 134A valamint 1234YF gázzal , javítás, tisztítás, hiba diagnosztizálás,aluminium cső heggesztése, gumicső egyedi méretre gyártása.

- Nálunk a klíma tisztítés Ozón generátorral történik ami a helyszínen megvárható.

Autóriasztó

- ugrókódos távkapcsolóval ellátott, RFID kódkulccsal rendelkező,  vagy a gyári távirányítóra illesztett akár CAN-BUS autókhoz is. A palettánkon több termékcsaládot is megtalál.

Motorkerékpár riasztó

- ugrókóddal ellátott távirányító, motor indítástiltás, mozgásérzékelő, opcionálisan emelésérzékelő, lassulásérzékelő

Immobiliserek,indításgátlók

- ezek lehetnek egy vagy több pontot blokkoló, transponderrel  ellátott kioldókulccsal, vagy közelítő kártyával működő rendszerek, teljesen egyedi trükkök (mágnes elhúzása egy megbeszélt helyen, vagy egy rejtett csavar megérintése, kapcsolók átváltása)

Autóriasztó kiegészítő

- a legtöbb riasztó rendszer bővíthető  kényelmi és biztonsági eszközökkel ezek lehetnek: ablak felhúzó modul kettő ill. négy ablakra, belső térvédelem (radaros, ultrahangos, mikrofonos) a csomagok megvédésére, emelés érzékelő az autó kerekeinek a védelmében, pager távjelző, gsm modul akár helyzet-meghatározó rendszerrel egybeépítve, hogy a járműtől eltávolodva is értesüljünk a riasztásokról, akkus sziréna, teljesen szabotázs védetté téve a gépet.

Mechanikus lopás védelem

- sebváltózár ami megakadályozza a jármű saját lábon való ellopását, mi ezekből a Diamond lock valamint a Bearlock-ot szereljük, géptetőzár segítségével a tolvaj nem fér a motortérhez

Kényelmi elektronikák

- ma már egy karosszéria elem fényezése sokkal többe kerül, mint a védelme. Erre találták ki a tolató radart valamint a kamerát, amit szintén megtalál nálunk.

- kihangosító  berendezések bluetooth telefonokhoz akár a telefonkönyv rátöltése is lehetséges amit egy külön kijelzőn lát.

- ülésfűtést minden ülő alkalmatosságba beépítünk gyári minőségben a gyári szövet vagy bőrkárpit alá elrejtve autó, motor, stb.

- központi zárak és elektromos ablakemelők örök klasszikus extrái a mai autóknak és egyben kimaradhatatlan alaptartozékai is, de ha még is hiányoznának, nálunk ezeket is megtalálja.

- tempomat, amit már nem csak a sebesség tartására lehet beállítani, hanem maximalizálni lehet vele az jármű végsebességét

- xenon világítás, melynek minden tartozékát megtalálja nálunk, legyen az gyári vagy utólagos bármilyen autótípushoz nálunk létezik a gépkocsijába valót

Autóhifi

- hangszórók, kábelek, erősítők, fejegységek

Tervezéstől a kivitelezésig segítünk összeállítani Önnek a megfelelő hangtechnikát

Autótuning  

- chip tuningdobozok melyek a teljesítmény fokozására hivatottak, fogyasztáscsökkentők, valamint gázpedáltuningok beszerelésével is foglalkozunk.

Traffipax védelem 

- radardetektor segítségével előjelezheti a radaros mérőberendezéseket és elegendő ideje lesz a megengedett sebesség eléréséhez, lézerblokkolóval meggátolhatja a sikeres mérést akár 3km-ről  a lézeres mérőberendezésekkel szemben

Autómentés - Autószállítás

- Rendelkezünk egy autómentővel amivel a bajba jutott ügyfeleink segítségére sietünk. Szolgáltatásunk természetesen mindenki számára elérhető akár a nap 24 órájában.