• MINDEN NÁLUNK VÉGZETT MUNKA UTÁN KÉRÉSRE KIFERTŐTLENÍTJÜK AZ AUTÓT!

Autóvillamossági szerelőt keresünk autóriasztó beszereléséhez

Rákospalotai műhelyembe keresem azt a megbízható, önállóan dolgozni tudó, autóriasztó beszerelésében tapasztalt villamossági szerelőt, vagy elektronikai műszerészt, aki szereti a változatos munkavégzést, nem riad meg a kihívásoktól. Azonnali kezdési lehetőséggel. Fizetés szaktudás és megegyezés szerint.


Ülésfűtés javítás

A mai napon egy bosszantó hibának a javítását fogom leírni. Ez pedig az ülés fűtés javítása lesz egy Citroen C4 bőrös, háttámla monitoros, motoros mozgatású ülésnél.


Tolatóradar vs. lézerblokkoló parkolósegéd funkciója

A mai lézeres eszközöket (lézerblokkoló, radardetektor) ellátták parkolósegéd funkcióval. Azt szeretném bemutatni, hogy vajon teljes értékű tolatássegítő berendezésről beszélünk vagy szükségünk van még emellett tolatóradarra is.


Autóriasztó

Az autóriasztó a mai autókban már szinte alapfelszereltség. Rengeteg autóban már gyárilag bele van építve az autóriasztó, de ez nem azonos értékű az utólag beleépített riasztóval.


Autóriasztó beszerelés

Cégünk több mint 12 éve foglalkozik autóriasztó beszereléssel, jómagam pedig már lassan 20 éve szerelek autóriasztót. Most az elmúlt 20 évben szerzett személyes tapasztalataimat szeretném megosztani.


Ugrókódról egy pár szó

Az ugrókód: Van egy távirányító. Ebben a távirányítóban van egy 64 bites egyedi kód (minden távirányítóban más és más). Szintén minden egyes távirányítónak van egy 28 bites egyedi azonosítója (sorszáma), valamint minden távirányítóban van egy 16 bites számláló, amelyik minden gombnyomásnál eggyel nő.


Can Bus és az Autóriasztó

A CAN-Bus (Controller Area Network) egy számítógépes technológián alapuló rendszer, mely az autó egyes funkcionális csoportjai közötti gyors információáramlást biztosítja.


Autóklíma töltés javítás

Nyáron nélkülözhetetlen kelléke az autónak a klíma berendezés. Nézzük, mit kell róla tudni a felhasználónak: Az első kérdés ami felmerül milyen karbantartást igényel :Minden évben javasolt a pollenszűrő cseréjét és a csere után az utastér fertőtlenítését (ez nálunk ózongenerátorral történik) ami segít az egészségünk megőrzésében, megakadályozza a baktériumok elszaporodását.